Přejít na obsah
  • Kategorie
  • Nejnovější
  • Štítky
  • Populární
  • Uživatelé
  • Skupiny
Skins
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Výchozí (Cerulean)
  • žádný vzhled
Collapse
Logo značky

Fórum

1. Domů
  2. Software
  3. Hry na Linuxu
  4. ArchLinux a Geforce Now

ArchLinux a Geforce Now

Naplánováno Připnuto Uzamknuto Přesunuto Hry na Linuxu
2 Příspěvky 2 Přispěvatelé 932 Zobrazení
  • Od nejstarších po nejnovější
  • Od nejnovějších po nejstarší
  • S nejvíce hlasy
Odpovědět
  • Odpovědět jako Téma
Přihlásit se pro odpověď
Toto téma bylo odstraněno. Jen uživatelé s oprávněním správy témat ho mohou vidět.
  • H Offline
    H Offline
    heiderak
    napsal na naposledy upravil

Dobrý den,
    Jsem uzivatelem windows od dob meho prvniho pc cca 25 let. Zalibil se mi linux a prekvapive i vyhovuje, rad zkousim nove veci a hraji si tak pro to jsem zvolil archlinux.pote jsem sel pres ubuntu,linix mint,... Ac mi linux sedi tak mi jde o jednu vec kvuli ktere jsem se vratil k Windows a tou je GeforceNow nemam silny pc na hrani her tak pouzivam tuto cestu. Na win neni zadny problem hra jede plynule bez lagu a hlavne bez input lagu. Na vsech distribucich jsem mel ale hodne velky "input lag" tzn otocil jsem mysi a postava ve jre se otocila za 30s ... Zkusil jsem tedy linux i na pc od bratra ma herni prc i7 rtx 3080 32 gb ram spustili jsme GeForce now a to stejne input lag nejmene 30s .
    BTW. Internet mame gigabit optiku.
    Nevi nekdo jak spravit ten input lag prosim? Dekuji

archosA 1 odpověď Poslední odpověď
    0
    • H heiderak

Dobrý den,
      Jsem uzivatelem windows od dob meho prvniho pc cca 25 let. Zalibil se mi linux a prekvapive i vyhovuje, rad zkousim nove veci a hraji si tak pro to jsem zvolil archlinux.pote jsem sel pres ubuntu,linix mint,... Ac mi linux sedi tak mi jde o jednu vec kvuli ktere jsem se vratil k Windows a tou je GeforceNow nemam silny pc na hrani her tak pouzivam tuto cestu. Na win neni zadny problem hra jede plynule bez lagu a hlavne bez input lagu. Na vsech distribucich jsem mel ale hodne velky "input lag" tzn otocil jsem mysi a postava ve jre se otocila za 30s ... Zkusil jsem tedy linux i na pc od bratra ma herni prc i7 rtx 3080 32 gb ram spustili jsme GeForce now a to stejne input lag nejmene 30s .
      BTW. Internet mame gigabit optiku.
      Nevi nekdo jak spravit ten input lag prosim? Dekuji

archosA Offline
      archosA Offline
      archos
      napsal na naposledy upravil archos

@heiderak Ahoj, vítej na našem fóru. Já hry nehraji, ale na Discordu v naší skupině mi doporučili toto:
      gfn-electron

Běží to prý super.

• 📧 Email: archos@arch-linux.cz
      • 🔐 PGP Klíč: Pro bezpečnější komunikaci můžete použít můj PGP klíč. Stáhnout PGP klíč
      1 odpověď Poslední odpověď
      0
      • archosA archos přesunul toto téma z Obecná diskuse na

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Registrovat Přihlásit se
      Odpovědět
      • Odpovědět jako Téma
      Přihlásit se pro odpověď
      • Od nejstarších po nejnovější
      • Od nejnovějších po nejstarší
      • S nejvíce hlasy

• Přihlásit se

• Nemáte účet? Registrovat

• Přihlaste se nebo zaregistrujte pro hledání.
      • První příspěvek
        Poslední příspěvek
      0
      • Kategorie
      • Nejnovější
      • Štítky
      • Populární
      • Uživatelé
      • Skupiny