Instalace, poinstalační a bootovací problémy | 17. Listopad 2018, 11:44:58 odpoledne
Loading initial ramdisk...

d033y2yk

  • Nováček
  • *
  • 1
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Loading initial ramdisk...
« kdy: 17. Listopad 2018, 11:44:58 odpoledne »
pri nabootovani mi zamrzne pri loading initial ramdisk
dakujem za kazdu odpoved

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #1 kdy: 29. Listopad 2018, 08:09:45 odpoledne »
To prtože seš flustrovanej. ARCH-LINUX je v pohodě...... .:o)))
Nejde to vzdej to. Radu nečekej ......!!!!!
 Ani po třech měsících a 15ti pokusech nainstalovat archlinux, ať už ručně ( podle třech ruzných návodů, odtud z abclinuxu a už nevim )  nebo pomocí wheaze jsem na to nepřišel.  Vždy to píše že vše je v pohodě nainstalováno a  pi....  teda nic. Zapnutí jakéhokoli grafického prostředí i toho nejjednodušího grafika se rozpadne.... .
Ale jako server je archlinux jakžtakž použitelnej.. Ovšem lokalizaci do češtiny raději neinstalovat. Vše je samozřejmě OK nastaveno správně, ale český znaky zná asi čtyři á é í  a někdy i ú .
Rychle staruje i vypíná. Balíčkovací systém pacman je asi nejlepší správce nejen pro intstalaci balíčků, ale i pro jejich bezproblémové odinstalovaní. Na to prostě apt nemá.

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #2 kdy: 29. Listopad 2018, 08:16:18 odpoledne »
Ale okoukni BIOS jestli tam nemáš Windows boot secure. Jestli jo, tak je jedno, jestli je vypnutej, nebo zapnutej do toho prstě linux nedostaneš.

lombardo1981

  • Plný člen
  • ***
  • 131
    Příspěvků
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #3 kdy: 29. Listopad 2018, 08:24:36 odpoledne »
To prtože seš flustrovanej. ARCH-LINUX je v pohodě...... . :o )))
Nejde to vzdej to. Radu nečekej ......!!!!!
 Ani po třech měsících a 15ti pokusech nainstalovat archlinux, ať už ručně ( podle třech ruzných návodů, odtud z abclinuxu a už nevim )  nebo pomocí wheaze jsem na to nepřišel.  Vždy to píše že vše je v pohodě nainstalováno a  pi....  teda nic. Zapnutí jakéhokoli grafického prostředí i toho nejjednodušího grafika se rozpadne.... .
Ale jako server je archlinux jakžtakž použitelnej.. Ovšem lokalizaci do češtiny raději neinstalovat. Vše je samozřejmě OK nastaveno správně, ale český znaky zná asi čtyři á é í  a někdy i ú .
Rychle staruje i vypíná. Balíčkovací systém pacman je asi nejlepší správce nejen pro intstalaci balíčků, ale i pro jejich bezproblémové odinstalovaní. Na to prostě apt nemá.
Prča je, že z 31 registrovaných užívateľov je jeden zakomplexovaný kokot, ktorý nedokázal nainštalovať Arch Linux. A očividne sa so svojou menejcennosťou nedokáže zmieriť. Pretože so svojou neschopnosťou spamuje už druhú tému.
Loading initial ramdisk môže byť čokoľvek, tak ako o tvoje Unable to connect server. Ale nemyslím si, že niekto ako ty to aj zistí.
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3; kernel: linux a linux-zen
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #4 kdy: 29. Listopad 2018, 09:17:02 odpoledne »
a jeden je namachrovanej slovenkej idiot, kterej Ti skvěle poradil :o)))))))

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #5 kdy: 29. Listopad 2018, 09:22:22 odpoledne »
Pokud linux tak Mint - je to sice systém se spoustou zbytečností, ale ty se daj vyházet. Má bezvadně propracovanou správu HW. A na foru jsou lidi kteří uměj poradit.   Nejen mlčet nebo píčovat na neschopnost uživatele.

lombardo1981

  • Plný člen
  • ***
  • 131
    Příspěvků
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #6 kdy: 29. Listopad 2018, 09:42:23 odpoledne »
a jeden je namachrovanej slovenkej idiot, kterej Ti skvěle poradil :o )))))))
Možno ak by si bol k niečomu, tak by i vedel, že ten namachrovaný idiot je v CZ/Sk komunite známy. Nielen tým, že má nevymáchanú papuľu, ale predovšetkým tým, že niečo o tom linuxe aj vie. Viď LM fórum. Ale moc tam asi nechodíš, že nie? Ani ja nie. Už nie. Možno ak by si k niečomu bol, vedel by si, že som idiotka, ktorá si od linuxáckej komunity dávala (aj dáva pauzu) a mala som dlhé obdobie, kedy som to tu nesledovala. A popravde, nemám ani dôvod sa veľmi premáhať a namáhať. Možno ak by si si dal tú námahu si niečo zistiť, prišiel by si na to, že som tu radila najviac. Livan je druhý v poradí.Jediné, čo sme sa v poslednom čase od teba dozvedeli je, že niečo niečo nedokázal. Ak je Arch Linux nad tvoje sily (sú aj takí ľudia), nie je to hanba. Nik na nenúti ho používať. Ale neustále bezdôvodné napádanie tejto distribúcie z dôvodu tvoje nevyriešenej frustrácie, nie je na mieste. Najmä, ak nemáš k téme, čo povedať, čo samozrejme nemáš (stačí vedieť čítať). Pretože to, čo si tu doteraz predviedol, je len úbohý trolling zamindrákovaného úbožiaka.
A vidím to tak, že stále budem retired. Voľno si treba užívať. :D
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3; kernel: linux a linux-zen
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #7 kdy: 29. Listopad 2018, 10:06:00 odpoledne »
Na LM jsem položil otázku jednou..... Po tom co jsem již nevěděl kudy kam.. Dostal jsem odpověď upravil soubor a vod tý doby jsem radu nepotřeboval.
Tvůj CV je nudný.... . Nedočetl

lombardo1981

  • Plný člen
  • ***
  • 131
    Příspěvků
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #8 kdy: 29. Listopad 2018, 10:22:31 odpoledne »
Na LM jsem položil otázku jednou..... Po tom co jsem již nevěděl kudy kam.. Dostal jsem odpověď upravil soubor a vod tý doby jsem radu nepotřeboval.
Tvůj CV je nudný.... . Nedočetl
Keďže je problém s písaným textom, tak to skrátim:
1. Bola som aktívna aj na LM fóre. Tu som zatiaľ aktívna najviac. Druhý je Livan.
2. Z osobných dôvodov som to tu dlho nesledovala (web ani fórum), takže som niektoré otázky vôbec nepostrehla.3. Ani v budúcnosti nemám v pláne svoju aktivitu preháňať. Opäť z osobných dôvodov.
4. Tvoje spamujce a frustrujúce komentáre ohľadne Arch Linuxu, ktoré si tu v dvoch postoch zanechal, nemajú nič spoločné s preberanou témou v daných postoch.
5. Ak ti Arch Linux nevyhovuje, nik ťa nenúti ho používať. No fórum nie je miesto na riešenie tvojich mindrákov.

Dúfam, že je to dostatočne krátke.
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3; kernel: linux a linux-zen
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #9 kdy: 01. Prosinec 2018, 07:14:09 dopoledne »
To mi řekni. Teda kritika arch-linuxu je spamování? Chápu, že nechcete vidět negativní komentáře, protože váš linux je přeci nej... No neni. Windows je bordel v registrech a archlinux je bordel v textovejch souborech.
tak příklad jo jeden z mnoha
https://wiki.archlinux.org/index.php/Very_Secure_FTP_Daemon_(%C4%8Cesky)

1. instalace OK (# pacman -S vsftpd)
2. blbost -  Připojení povolíte modifikací souboru /etc/hosts.allow --- Tnehle soubor neexistuje v distribuci arch-linux  tak jak ho můžu modifikovat
3. blbost  - Server můžete spustit tímto skriptem: # /etc/rc.d/vsftpd start - tento script neexistuje, protože ani neexistuje adresář rc.d
    lze sputit pomocí systemctl start vsftpd
4. Pro vytvoření databáze uživatelů, je nejdříve třeba vytvořit jednoduchý soubor ........ . # db_load -T -t hash -f logins.txt /etc/vsftpd_login.db hllásí chybu - sorráč už si nepamatuju jakou

Škodovce 120 se říkalo (DoDo) dodělej doma  a to přesně sedí na arch-linux. Prsíte se výborným ozdrojovánim a manuálovejma  stránkama, ale skutčnost je taková že jakýkoli návod , který má více jak pět kroků nefunguje..... . Neustále narážíte na nastavování souborů, který prostě v počítači nejsou( když už tam je musíte nastavit parametr, který není zakomentovaný a dopisujou se řádky ručně:o))) . Ale máte řešení skoro na všechno se stahuje nějaká záplata nebo dodatečný soubory z gitu, třeba franta vomáčka dořeší díru v archu a stahujte z gitu..... SUPER řešení. Nainstalovat MEANS na arch je dost velká tragédie... A takle to je se všim, tedy instalace jakéhokoli SW nedejbože pokusit se rozchodit grafiku.
Ale abych jen neočerňoval, třeba VIM se nainstaloval bezproblémů :-))



Kritika není spam. Když si pročtu fórum tak kolik máte vyřešenejch témat... ??  Skoro žádný, vždycky jen zvandrujete uživatele, že něco musel udělat špatně... .
Nejsem z těch co hází flintu do žita, ale po třech měsících práce s archem můžu říct, že to je nejhorší linux jakej jsem zkoušel  a proto tady na fóru to říkám i ostatním chudákům, kteří měli ten blbej nápad ho ozkoušet.  Je spousta jinejch systémů, které mají funkční návody a hlavně na tom dělá víc lidí. ( UBUNTU,KUBUNTU,LUBUNTU, MINT, -DEBIANové distribuce vycházející z Debianu8 jsou bezproblémové.  SLAX, TAILS, Fedora a OpenSuse........) Všechny tyto linuxy jsem měl na počítači do kterého jsem se snažil nainstalovat i arch. Výsledk byl, že ARCH odpáli disk. ale von už měl naběháno, takže možná jen blbá náhoda.
Každopádně neexistuje nástroj, kterym by jste mě donutili arch používat. To radči nádražácký kleštičky a děrovací štítky.






Livan

  • Mladší člen
  • **
  • 75
    Příspěvků
  • Karma: +1/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #10 kdy: 01. Prosinec 2018, 10:55:00 dopoledne »
To Nezmar: Nevadí mi kritika Arch linuxu, pokiaľ je oprávnená a spravodlivá. Bohužiaľ ty si nepochopil základnú vec a síce, že Arch linux je proste taký, aký je, teda, že sa každá funkčnosť musíš nainštalovať ručne a nič sa tam samo nenastaví a nenainštaluje, pokiaľ k k tomu nedáš ručný povel. To je základná vlastnosť a filozofia Arch linuxu. Čokoľvek tam nefunguje, znamená to, že niečo dôležité nie je doinštalované, alebo nie je niekde niečo upravené v nejakom konfiguráku. Pokiaľ chýbajú nejaké konfiguráky, často je ich nutné najskôr buď vytvoriť, alebo od niekiaľ skopírovať. Ja som obyčajný užívateľ linuxu (nie som IT profesionál) a linux je iba moje hobby. Cez to všetko som dvakrát Arch linux nainštaloval skoro na prvý šup. Je dôležité aby človek bol na inštaláciu Arch linuxu dobre pripravený a rozumel tomu, čo robí a prečo to robí. Pokiaľ nemáš trpezlivosť alebo schopnosti rozbehať Arch linux ale páči sa Ti, použij Manjaro alebo Antergos, ktoré z neho vychádzajú. Tam by Ti malo všetko behať na prvý pokus, aj keď na druhú stranu poznám zopár ľudí, ktorí si neporadili ani s inštaláciou Ubuntu, či Linux Mint a musel som im s tým pomáhať.
Arch Linux LXQT, Asus X200MA, 2GB RAM, Celeron N2815

lombardo1981

  • Plný člen
  • ***
  • 131
    Příspěvků
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #11 kdy: 01. Prosinec 2018, 10:57:07 dopoledne »
To mi řekni. Teda kritika arch-linuxu je spamování? Chápu, že nechcete vidět negativní komentáře, protože váš linux je přeci nej... No neni. Windows je bordel v registrech a archlinux je bordel v textovejch souborech.
tak příklad jo jeden z mnoha
https://wiki.archlinux.org/index.php/Very_Secure_FTP_Daemon_(%C4%8Cesky)

1. instalace OK (# pacman -S vsftpd)
2. blbost -  Připojení povolíte modifikací souboru /etc/hosts.allow --- Tnehle soubor neexistuje v distribuci arch-linux  tak jak ho můžu modifikovat
3. blbost  - Server můžete spustit tímto skriptem: # /etc/rc.d/vsftpd start - tento script neexistuje, protože ani neexistuje adresář rc.d
    lze sputit pomocí systemctl start vsftpd
4. Pro vytvoření databáze uživatelů, je nejdříve třeba vytvořit jednoduchý soubor ........ . # db_load -T -t hash -f logins.txt /etc/vsftpd_login.db hllásí chybu - sorráč už si nepamatuju jakou

Škodovce 120 se říkalo (DoDo) dodělej doma  a to přesně sedí na arch-linux. Prsíte se výborným ozdrojovánim a manuálovejma  stránkama, ale skutčnost je taková že jakýkoli návod , který má více jak pět kroků nefunguje..... . Neustále narážíte na nastavování souborů, který prostě v počítači nejsou( když už tam je musíte nastavit parametr, který není zakomentovaný a dopisujou se řádky ručně:o))) . Ale máte řešení skoro na všechno se stahuje nějaká záplata nebo dodatečný soubory z gitu, třeba franta vomáčka dořeší díru v archu a stahujte z gitu..... SUPER řešení. Nainstalovat MEANS na arch je dost velká tragédie... A takle to je se všim, tedy instalace jakéhokoli SW nedejbože pokusit se rozchodit grafiku.
Ale abych jen neočerňoval, třeba VIM se nainstaloval bezproblémů :-))



Kritika není spam. Když si pročtu fórum tak kolik máte vyřešenejch témat... ??  Skoro žádný, vždycky jen zvandrujete uživatele, že něco musel udělat špatně... .
Nejsem z těch co hází flintu do žita, ale po třech měsících práce s archem můžu říct, že to je nejhorší linux jakej jsem zkoušel  a proto tady na fóru to říkám i ostatním chudákům, kteří měli ten blbej nápad ho ozkoušet.  Je spousta jinejch systémů, které mají funkční návody a hlavně na tom dělá víc lidí. ( UBUNTU,KUBUNTU,LUBUNTU, MINT, -DEBIANové distribuce vycházející z Debianu8 jsou bezproblémové.  SLAX, TAILS, Fedora a OpenSuse........) Všechny tyto linuxy jsem měl na počítači do kterého jsem se snažil nainstalovat i arch. Výsledk byl, že ARCH odpáli disk. ale von už měl naběháno, takže možná jen blbá náhoda.
Každopádně neexistuje nástroj, kterym by jste mě donutili arch používat. To radči nádražácký kleštičky a děrovací štítky.

Spamovanie je napríklad tvoja odpoveď vo vyriešenej téme Nedaří se instalovat X-server a graf. ovladače
Vzdej to.... Nejde to ...... ani jeden návod není funkční ..... ani jedno grafické prostředí nefunguje.
Když není grafické prostředí spuštěno, nejde změnit rozlišení, protože neexistuje konfigurční soubor. Když je spusštěno rozpadne se grafika a počítač lze jen vypnout. .... 15 pokusů na 3 různých konfigurací počítače. Nepomůže ani instalovat z wheaze arch-linux.


Kritika, pokiaľ je namieste, nie je zlá. No spam sa za kritiku nepovažuje. A ppamovanie je napríklad tvoja odpoveď v tejto téme. Prvotná odpoveď nedáva žiadne riešenie jeho problému a nesúvisí s ním. A toto sa za spam považuje.

Nik ťa Arch Linux nenúti používať a mne je lautr fuk, že oň nemáš záujem. Očividne je nad tvoje sily. Nie je to hanba. Hanba je skôr tvoje vyčíňanie na tomto fóre.

A k tvojmu odkazu s tvrdením, že Arch má bordel s konfigurákámi. Bordel máš skôr ty, pretože si si nevšimol jeden podstatný text. 
Je tam napísané: This article or section is out of date.
Čo v preklade znamená: Tento článok alebo sekcia je zastaraná.
Jediná wiki, o ktorú sa komunita naozaj (a pravidelne) stará, je tá anglická: https://wiki.archlinux.org/index.php/Very_Secure_FTP_Daemon
Tak možno na budúce. ;)
Pretože nie je chyba Arch Linuxu, že si si nevšimol tak podstatnú vec ako je upozornenie na zastaralé informácie. Je to tvoja chyba. A tentokrát to naozaj zvalím na teba. Nabudúce, niekde v alternatívnom vesmíre, skús rovno tú anglickú. ;)

A bude fajn, nakoľko si sa jasne vyjadril, že ťa nikto nedonúti používať Arch Linux, a že sa jedná o najhoršie distro, aby si konečne zabudol, že nejaký Arch Linux existuje, že existuje jedno neschodné CZ/SK fórum. Pretože nemáš k nemu, čo povedať. Ak je hejt jediná vec, ktorú dokážeš ponúknuť, som rada, že som sa na linuxácku komunitu vyjebala. A už mi zostáva len sa ujednávať nad neschopnosťou druhých pri poskytovaní rád. Občas sa stáva, že viem, ale keďže som retired... :D

Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3; kernel: linux a linux-zen
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #12 kdy: 01. Prosinec 2018, 03:27:24 odpoledne »
Spamovanie je napríklad tvoja odpoveď vo vyriešenej téme Nedaří se instalovat X-server a graf. ovladače
Ne to není spamování to je informace o tom, že jsem tomu věnoval Xhodin a nejde to. V tomto fóru spamuješ ty a napadáš mě hejtem.. .
:o)) seš mimo.  A arch linux není nad moje síly, ale nechci mu už věnovat ani kapičku energie, protože je škoda se s něčim mořit, když jinde to jde samo. A právě zbytečně vydanou energii chci ušetřit dalšímu chudákovi, kterej si myslí, že chyba je v něm, nebo v jeho stroji. Není ta chyba je v tomhle distru.

lombardo1981

  • Plný člen
  • ***
  • 131
    Příspěvků
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #13 kdy: 01. Prosinec 2018, 04:12:28 odpoledne »
Spamovanie je napríklad tvoja odpoveď vo vyriešenej téme Nedaří se instalovat X-server a graf. ovladače
Ne to není spamování to je informace o tom, že jsem tomu věnoval Xhodin a nejde to. V tomto fóru spamuješ ty a napadáš mě hejtem.. .
 :o )) seš mimo.  A arch linux není nad moje síly, ale nechci mu už věnovat ani kapičku energie, protože je škoda se s něčim mořit, když jinde to jde samo. A právě zbytečně vydanou energii chci ušetřit dalšímu chudákovi, kterej si myslí, že chyba je v něm, nebo v jeho stroji. Není ta chyba je v tomhle distru.
Aký súvis mala tvoja odpoveď s otázkou? Dostal odpoveď, ktorá je riešením jeho problému. Veď chybová hláška cíl nebyl nalezen: xorg-server-utils nie je nič iné, len to, že sa balíček s daným názvom nenachádza v oficiálnych repozitároch. Mohli nastať len dve možnosti: premenovanie balíčka alebo odstránenie z oficiálnych repozitárov. A tvoja odpoveď po rade s riešením znela:
Citace
Vzdej to.... Nejde to ...... ani jeden návod není funkční ..... ani jedno grafické prostředí nefunguje.
Když není grafické prostředí spuštěno, nejde změnit rozlišení, protože neexistuje konfigurční soubor. Když je spusštěno rozpadne se grafika a počítač lze jen vypnout. .... 15 pokusů na 3 různých konfigurací počítače. Nepomůže ani instalovat z wheaze arch-linux.


Otvoril si vyriešenú tému (na základe otázky) výkrikom do tmy. Toto sa za spam považuje.
Nebol by to spam, pokiaľ by si si založil vlastnú tému a tam si to písal. Moje "spamovanie" je len reakcia na tvoje neadekvátne komentáre k téme. Narozdiel od teba, môj prínos tomu fóru a webe aspoň nejaký bol.
A ak by to apriori nešlo, tak by nik Arch nepoužíval. Len taký malý detail, ktorý ti asi nikdy nedôjde.

A áno, chyba je v tebe, ak sa snažíš riešiť nejaký problém podľa zastaralej českej wiki pre Arch Linux. A ešte to tam je aj napísané. :D
Citace
This article or section is out of date

A navyše je tam riešenie, ktoré sa týka init. Arch v súčasnosti používa systemd. Tak si skús predstaviť, aký starý článok ten je. Ale to je jedno, nie všetci to vedia. No to upozornenie tam ale bije ako päsť na oči. Toto je vážne tvoja chyba, nie Arch Linuxu. Ak niekto postupuje podľa starého návodu (a upozorňujú na to), nemôže pri tak dynamickom distre ako je Arch čakať, že to bude fungovať aj po "sto rokoch". Vieš koľkokrát som prepisovala svoje články kvôli zmenám? Nevieš, pretože si taký článok nikdy nenapísal. Ale to je fuk. Založ si tému, kde môžeš svoje "postrehy" o nefungujúcich starých návodoch v pokoji rozoberať. Nik ťa v nej rušiť nebude. Azda len admin.
Citace
/etc/rc.d/vsftpd start


A inak je fajn, že niekto, kto si ani nevie prečítať upozornenie s zastaranom článku, nepoužíva Arch. Len žiaľ, takí doslova neschopáci ako ty, sa rozkrikujú najviac. Ale nič sa nedeje. Svet sa nikomu kvôli tvojmu odmietnutie a hanlivým slovám na nejakú distribúciu nezrúti. Ja mám tiež svoj názor na iné distribúcie.

EDIT: To krikľúnstvo, čo tu predvádzaš, je presne to isté, čo robia windosáci, ktorí sa pokúšali rozchodiť linux, len sa im niečo nepodarilo. Tak všade húkajú, aký je linux shit. Ako... linux ako taký, má svoje úskalia, Arch má tiež svoje úskalia, LM tiež, Windows tiež. A dosť sa na tom zabávam. Zabite ma za to. Nebudem sa hnevať. :D

EDIT: Zabudla som spomenúť, že Arch na systemd migroval koncom roku 2012. Takže ten návod je starý minimálne 6 rokov.

Sa normálne sama sebe divím, že trávim toľký čas s takým obmedzeným pakom...
« Poslední změna: 01. Prosinec 2018, 06:09:54 odpoledne od lombardo1981 »
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3; kernel: linux a linux-zen
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

Nezmar

  • Nováček
  • *
  • 12
    Příspěvků
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Loading initial ramdisk...
« Odpověď #14 kdy: 02. Prosinec 2018, 06:06:00 dopoledne »
$ top
a jeje ty ses zacyklila
$ sudo killall -v -i  lombardo1981