1. Instaloval jsem nejprve Arch červencový, jen po Grub na Virtualbox - žádné problémy. Nachystal jsem si flešku na nejbližší další ostrý pokus.
2. Instalace ArchLabs měla následující průběh:
- Vydání 03-06-2018 - instalace celkem snadná, ale ani po několika pokusech jsem nerozběhal. Prostě nefungovala, ani nabídka Openbox ani jiné funkce.
- Vydání 01-05-2018 - nedokázal jsem se při svých schopnostech zbavit němčiny, pořád se mně pletla, hlavně při zadávání zvláštních znaků pomocí alt. Jinak funkční.
- Vydání 03-2018 - tu mám nainstalovanou. Instalace snadná, systém plně funkční, velmi se mi líbí. Ještě chci doladit konfiguraci podle tvých článků a pak pokud nějak nevyřeším Grub u čistého Archu bych to rád nainstaloval. Běží velmi svižně na to že je ve Virtuaboxu.
------------------------------------------------------------
Tebou zmiňovaná chybová hláška se nevyskytla, přesto jsem v průběhu instalace příkazy ohledně klíčů preventivně použil.
Repozitář ArchLabs jsem zakomentoval. Jenom jsem neporozuměl, jak potom podle 5. bodu "Doinštaluješ potrebné veci z archlabs repozitára."
------------------------------------------------------------
Poprosil bych o následující rady:
1. Nějaký funkční odkaz na instalaci Yaourtu z Auru, běžným způsobem Pacmanem to nejde. Zkoušel jsem mnoho návodů na kompilaci a nezdařilo se.
2. Totéž u Pacauru.
3. Než se rozhodnu, jestli ArchLabs s Openboxem nebo i3wm, až obojí vyzkouším, kdybych chtěl instalovat i i3, měl bych Openbox odinstalovat nebo by to mohlo zůstat jako dvě volby?
Předem děkuji za odpovědi.